Workshop opvoeden en ouderschap

happygirl

Vanaf de leeftijd van anderhalf jaar maakt het gedrag van een kind een enorme ontwikkeling door. Dit kan veel vragen oproepen.

De jeugdverpleegkundige geeft tijdens deze workshop informatie over de ontwikkeling van een kind op de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar. Daarbij legt zij uit wat ouder(s)/verzorger(s) kunnen verwachten en hoe zij daarmee om zouden kunnen gaan.

De pedagoog geeft informatie over mogelijke veranderingen die een kind op je relatie kan hebben. Wat vindt u echt het allerbeste voor jullie kind en elkaar. Een gelukkige partnerrelatie is de basis voor een goede ontwikkeling van een kind. Als beiden ouders het goed hebben samen, is de kans het grootst dat ze ook goed voor hun kind zorgen.

De workshop wordt gegeven door een verpleegkundige van de GGD en de pedagogisch adviseur van Kwadraad. Je kunt tijdens deze workshop ervaringen uitwisselen met andere ouders en vragen stellen.

Voor wie?

Alle ouders van kinderen in de leeftijd van 18 maanden worden uitgenodigd via het consultatiebureau. U ontvangt daarvoor een uitnodigingsbrief.

Kosten

Deze workshop is gratis. Tijdens deze avond kunt u het boek “Liever liefde dan de beste buggy” voor € 5,00 aanschaffen.

Wanneer?

Tijdstip: 20.00-22.00 uur. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur.