Webinar ‘Voor jou én je puber: Pubers en emoties’

ipad

Elke ouder met (pré)pubers in huis kent het: de heftige en wisselende emoties van zijn opgroeiende kind. Boosheid uit het niets en grootser dan de situatie waard is. Alsof je elkaar ineens niet meer begrijpt en kunt aanvoelen. En zo is het ook. Je puber gaat door een rollercoaster van veranderingen en uitdagingen, en die maken dat hij wiebelig en emotioneel wordt met chagrijnige en boze buien als gevolg. Niet alleen jij, maar ook je kind begrijpt af en toe niets van zichzelf en moet opnieuw leren omgaan met deze heftige emoties en periode.

Dat valt niet altijd mee en daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig. Tischa neemt jou en je puber in dit webinar aan de hand van haar laatste boek ‘Pubers zijn leuk (zeker als je ze begrijpt)’ mee in de wereld van emoties van je puber. Zodat je puber en jij hem beter leren begrijpen en jullie er samen voor kunnen zorgen dat momenten van boze, chagrijnige buien beter verlopen.

Onderwerpen:

  • Waar komen die wisselende en heftige emoties van pubers vandaan? Voor welke uitdagingen staat een puber?
  • Hoe kun je hier als puber en als ouder mee omgaan?
  • Hoe maak je samen afspraken rondom emoties zodat het behapbaar en gezellig blijft in huis?

In dit gratis webinar wat bedoeld is voor jou en je puber, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie volop uitleg en tips rond het omgaan met emoties in de puberteit. Een online lezing vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers.

Heb jij een (aanstaande) puber (10-16 jaar) thuis en vind je het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken en tips te krijgen om het thuis (nog) leuker en makkelijker te maken? Meld jullie dan snel aan om dit webinar bomvol inspiratie en tips samen te volgen!